Even voorstellen

Wij zijn Panneke Nooitgenoeg, wij zijn op dit idee gekomen, door ons vrijwilligerswerk bij Stichting Het Komt Goed. Een stichting die zich inzet voor gezinnen en ouderen die onder de armoedegrens leven. Toen de stichting, vooral bij het buurthuis, begon te lopen kwamen we op het idee om een catering te starten. We begonnen met onze eigen ouderen, door ze 4x per week een maaltijd te verzorgen. Dat beviel heel goed, zowel bij ons als bij onze ouderen.

We merkten door het verzorgen van de maaltijden, dat mensen er echt tegenop zien om elke dag weer de potten en pannen tevoorschijn moeten halen om hun maaltijd te bereiden en te bedenken wat ze elke dag weer willen eten.
We zijn als team om de tafel gaan zitten en bedachten dat we het grootser wilde aanpakken. Nog meer mensen voorzien van lekker, huisgemaakt, en betaalbaar eten. Warm geserveerd aan huis, dus niets meer opwarmen, gelijk aan tafel! Voor elke dag in de week een ander menu. We zijn nog wat gaan variƫren, en hebben voor ieder wat wils.
Een paar vrijwilligers, bekenden uit de wijk de Heuvel met een passie voor koken, vonden het een top idee en sloten zich vanaf begin bij ons aan. De gemeente Breda wilde ook een duit in het zakje doen, door de ouderen en chronisch zieken met een Bredapas korting te geven op onze maaltijden.